Colacel werd opgericht in 1971. Al bijna 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in cellofaanverpakking. De naam werd niet willekeurig gekozen, maar komt van een samentrekking van “col à la cellophane”, een verwijzing naar onze hoofdactiviteit, de productie van cellofaanzakjes.

Tot 2002 was het bedrijf in handen van de familie Jonckheere en gevestigd in Merelbeke. In 2003 nam de huidige zaakvoerster, Mia De Groote, het bedrijf over en verhuisden we naar Gent.
In 2019 stapte ook de zoon, Willem, in de zaak. Hij staat in voor de business development en garandeert een voortzetting van de activiteiten.

Op een uitstekende locatie, vlakbij de Gentse stadsring produceren we nog steeds een uitgebreid gamma aan cellofaanzakjes, in verschillende maten voor diverse toepassingen. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor cellofaan in vellen, rollen, (vlees)rondellen etc. Ook voor andere soorten verpakking zoals kartonnen dozen, polyethyleen- en polypropyleenzakken, broodzakken kan u bij ons terecht.

Kwaliteit leveren is onze prioriteit. Het stipt nakomen van gemaakte afspraken blijft onze belangrijkste uitdaging.

Hebt u een specifieke vraag of uitdaging waarbij wij u kunnen helpen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, klik hier voor onze contactinformatie.